Presentatie wenskaarten en laatste Vriendenborrel 2017

Om 16.00 uur zal onze voorzitter de nieuwe wenskaarten presenteren. De eerste set zal hij aanbieden aan onze burgemeester, mevrouw Pauline Krikke. Wij nodigen u van harte uit daarbij aanwezig te zijn en bieden u bij deze gelegenheid een drankje aan.

We combineren deze heuglijke gebeurtenis met de laatste Vriendenborrel van dit jaar, zodat we na afloop nog ruim tijd hebben om elkaar te ontmoeten en bij te praten. Over de mogelijkheid deze borrel te combineren met een theatervoorstelling zullen wij u later informeren; raadpleeg hiervoor de nieuwsbrief.

Let op: deze bijeenkomst begint een uur eerder dan een gewone Vriendenborrel en de eerder genoemde datum voor de Vriendenborrel op woensdag 15 november vervalt. 

 

Presentatie wenskaarten en laatste Vriendenborrel 2017

Win “René’s keus”

Elke drie maanden kiest onze recensent René Vlaanderen een boek om weg te geven aan een lid van de Vrienden. U kunt “René’s keus” winnen door een aantal vragen in relatie tot het boek te beantwoorden. Onder de goede inzenders wordt het boek verloot. Voor september, oktober en november is de keus gevallen op  het recente boek van Hans van Beek over het totale oeuvre van PRO, getiteld: Hans van Beek – architect – kracht door wisselwerking. Atelier PRO (Plan, Ruimte, Ontwikkeling) werd in 1976 door Sjoerd Schamhart opgericht  samen met Hans van Beek, C. Nieuwenkamp en E. Verheij.

Lees verder

Hang Den Haag aan de wand

Hang Den Haag aan je wand

De Vrienden hebben samen met de kunstenaar Frans de leef een prachtig aanbod voor de Vrienden. Frans de Leef biedt op de website van de Vrienden een drietal zeefdrukken aan.  Leden kunnen deze kopen met maar liefst 20% korting

Lees verder

Monumeldpunt

Het Monumeldpunt is een nieuw initiatief van de werkgroep Levende Historie. Met ingang van 2017 zal er twee maal per jaar overleg plaatsvinden met Henk Ambachtsheer, hoofd Monumentenzorg van de gemeente Den Haag, om aandacht te vragen voor de monumentale zorgpunten die de werkgroep in de stad signaleert.

Lees verder