De winkel en de feestdagen

Rond de feestdagen is de kraam van de 'Vrienden' traditiegetrouw neergestreken in de Openbare Bibliotheek aan het Spui.

Zoals elk jaar worden de nieuwste wenskaarten verkocht, die recentelijk feestelijk zijn overhandigd aan de burgemeester van de stad in het Spuitheater. Maar er is meer dat de moeite waard is. De prachtige cd-box 'Bouwwen aan de stad' kan met maar liefst € 10,- korting gekocht worden.

Helemaal nieuw is 'Een wenskaart in huis'

Wilt u de wenskaarten niet alleen versturen, maar er zelf ook van blijven genieten? De Vrienden hebben een aantrekkelijk aanbod. U kunt een of meerder kaarten aan de wand hangen en er dagelijks van genieten. Niet op kaartformaat maar 30x30 cm. Afgedrukt op linnen en gespannen op een houten frame.

Een panel kost € 27,50. Koopt u er vier dan is de prijs € 100,-.

lees verder

 

De winkel en de feestdagen

Win “René’s keus”

Elke drie maanden kiest onze recensent René Vlaanderen een boek om weg te geven aan een lid van de Vrienden. U kunt “René’s keus” winnen door een aantal vragen in relatie tot het boek te beantwoorden. Onder de goede inzenders wordt het boek verloot. Het boek dat de leden in december-januari-februari kunnen winnen is:  'HOLLANDS SPOOR – een koninklijk treinstation' van  Koos Havelaar

Lees verder

Hang Den Haag aan de wand

De Vrienden hebben samen met de kunstenaar Frans de leef een prachtig aanbod voor de Vrienden. Frans de Leef biedt op de website van de Vrienden een drietal zeefdrukken aan.  Leden kunnen deze kopen met maar liefst 20% korting

Lees verder

Monumeldpunt

Het Monumeldpunt is een nieuw initiatief van de werkgroep Levende Historie. Met ingang van 2017 zal er twee maal per jaar overleg plaatsvinden met Henk Ambachtsheer, hoofd Monumentenzorg van de gemeente Den Haag, om aandacht te vragen voor de monumentale zorgpunten die de werkgroep in de stad signaleert.

Lees verder