Wenskaarten 2017

Van die aanbieding is een impressie gemaakt.

De nieuwe reeks wenskaarten is vanaf nu te koop in 11 gerenommeerde (kantoor)boekhandels (www.vriendenvandenhaag.nl/media/Verkoopadressen_wenskaarten.pdf) of in de digitale winkel van de Vrienden (www.vriendenvandenhaag.nl/winkel/wenskaarten).

Ook dit jaar staan de Vrienden met een stand met de wenskaarten dagelijks van 11 - 17 uur in de hal van Centrale Bibliotheek aan het Spui van 27 november tot en met 22 december.

Wenskaarten 2017

Win “René’s keus”

Elke drie maanden kiest onze recensent René Vlaanderen een boek om weg te geven aan een lid van de Vrienden. U kunt “René’s keus” winnen door een aantal vragen in relatie tot het boek te beantwoorden. Onder de goede inzenders wordt het boek verloot. Het boek dat de leden in december-januari-februari kunnen winnen is:  'HOLLANDS SPOOR – een koninklijk treinstation' van  Koos Havelaar

Lees verder

Hang Den Haag aan de wand

De Vrienden hebben samen met de kunstenaar Frans de leef een prachtig aanbod voor de Vrienden. Frans de Leef biedt op de website van de Vrienden een drietal zeefdrukken aan.  Leden kunnen deze kopen met maar liefst 20% korting

Lees verder

Monumeldpunt

Het Monumeldpunt is een nieuw initiatief van de werkgroep Levende Historie. Met ingang van 2017 zal er twee maal per jaar overleg plaatsvinden met Henk Ambachtsheer, hoofd Monumentenzorg van de gemeente Den Haag, om aandacht te vragen voor de monumentale zorgpunten die de werkgroep in de stad signaleert.

Lees verder