Winkel

In de webwinkel van de Vrienden van Den Haag kunt u bestellen:

  • Een gevarieerd aanbod van wenskaarten. Deze wenskaarten zijn vervaardigd op basis van foto's die door de leden van de Vrienden van Den Haag zijn gemaakt en door een deskundige jury zijn geselecteerd. Elk jaar komt een serie van 12 wenskaarten beschikbaar.
  • Een fraai uitgevoerde verjaarskalender.
  • Een prachtige DVD box met tien DVD's over Den Haag.

De wenskaarten van de Vrienden van Den Haag zijn ook verkrijgbaar bij de vaste verkoopadressen.

Voor particulieren en bedrijven is het mogelijk om grotere aantallen wenskaarten (vanaf 100 ex) te kopen met korting. Voor meer informatie: winkel@vriendenvandenhaag.nl.

Wenskaarten

Een van de bijzondere activiteiten van de Vrienden van Den Haag is de jaarlijkse wenskaartenactie. Vrienden fotograferen objecten (monumenten, gebouwen, pleinen, parken, lanen, enz.) die karakteristiek zijn voor onze stad Den Haag; vóór 1 augustus zenden zij deze foto’s in en een jury beoordeelt ze op kwaliteit en originaliteit.

DVD box Bouwen aan Den Haag

Na de oorlog is er in Den Haag veel gebouwd en daarover is veel gediscussieerd. In een serie van 10 films komen de hoofdrolspelers aan het woord. Oude en recente beelden laten de ontwikkeling van de stad in de afgelopen 65 jaren zien.

De films zijn gemaakt in het kader van de Dag van de Architectuur, op initiatief van Terry van der Heide, die toen voorzitter van de BNA Kring Haaglanden was. Toon Lampe was de regisseur. Door hun inzet en enthousiasme is er een boeiende reeks films van ongeveer 30 minuten tot stand gekomen.

Verjaardagskalender

Vrienden fotograferen objecten (monumenten, gebouwen, pleinen, parken, lanen, enz.) die karakteristiek zijn voor onze stad Den Haag. Elk jaar geeft de vereniging een serie van deze wenskaarten uit. Op de fraai uitgevoerde verjaardagskalender staat een selectie van deze wenskaarten.