Wenskaarten

Een van de bijzondere activiteiten van de Vrienden van Den Haag is de jaarlijkse wenskaartenactie.

Vrienden fotograferen objecten (monumenten, gebouwen, pleinen, parken, lanen, enz.) die karakteristiek zijn voor onze stad Den Haag; vóór 1 augustus zenden zij deze foto’s in en een jury beoordeelt ze op kwaliteit en originaliteit.
Rond 1 november wordt dan een nieuwe serie wenskaarten gepresenteerd; de eerste serie wordt officieel aangeboden aan een bekende Hagenaar.

Zo verkopen de Vrienden jaarlijks een nieuwe serie wenskaarten, hetzij bij de vaste verkoopadressen, hetzij bij het VVV-kantoor in de Openbare Bibliotheek aan het Spui 68.

Een selectie van de 30 jaar wenskaarten is in 2003 gebundeld in het boek: ‘Haagse Lijnen’, samengesteld door Han Bruin en uitgegeven door de uitgeverij De Nieuwe Haagsche. Dit fraaie en interessante boek is voor € 19,75 te koop in de Haagse boekhandel.

Een wenskaart, incl. enveloppe, kost € 1,50. Uw bestelling is exclusief verzendkosten.

Om de kaart van uw keuze goed te kunnen bekijken, zet dan de cursor op die kaart en klik één maal.

Naar het bestelformulier

Bestelformulier

Lid van Vrienden van Den Haag:
Ja
Nee
Wenskaarten

Win “René’s keus”

Elke drie maanden kiest onze recensent René Vlaanderen een boek om weg te geven aan een lid van de Vrienden. U kunt “René’s keus” winnen door een aantal vragen in relatie tot het boek te beantwoorden. Onder de goede inzenders wordt het boek verloot. Het boek dat de leden in december-januari-februari kunnen winnen is:  'HOLLANDS SPOOR – een koninklijk treinstation' van  Koos Havelaar

Lees verder

Hang Den Haag aan de wand

De Vrienden hebben samen met de kunstenaar Frans de leef een prachtig aanbod voor de Vrienden. Frans de Leef biedt op de website van de Vrienden een drietal zeefdrukken aan.  Leden kunnen deze kopen met maar liefst 20% korting

Lees verder